קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

חזה הודו מזוגג אגבה עם רוטב שרי

חזה הודו מזוגג אגבה עם רוטב שרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. וזה די טוב. נסו חזה הודו מזוגג אגבה עם רוטב שרי, חזה הודו מעושן Agave-Dijon Brined, ו כריכי הודו חמים עם רוטב שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ללטף את השד טורקיה יבש ולשפשף בכל רחבי עם 2 1/2 כפיות מלח ים 1 כפית פלפל. אם יש לך זמן, לצנן את השד בתבנית אפייה, מכוסה, לילה (ראה הערות טבחים).
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
מלח יםמלח ים
פלפלפלפל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
בואו טורקיה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
3
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון. עמדת טורקיה על מתלה במחבת צלוי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
להפחית את התנור ל 204° ולפזר פרוסות בצל בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
הוסף 1 כוס מים ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, קרוב אבל לא נוגע העצם, רושם 160 ° F, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
1
בעוד טורקיה צלייה, מערבבים יחד צוף אגבה וחומץ בסיר קטן שאינו מגיב ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת ל 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
אגבהאגבה
חומץחומץ
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, אבל לשמור על חום.
3
זיגוג מברשת על טורקיה וצלי עד מדחום רושם 74°, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
להעביר חזה הודו מגש ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
1
בעוד טורקיה עומדת, להסיר את המדף, מגרד את כל חתיכות טעים לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
Pandle מחבת מעל 2 מבערים ולהוסיף שרי, ואז מחבת deglaze על ידי שרי רותח, ערבוב וגירוד את חתיכות השחמה, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים נוזל דרך מסננת לסיר בינוני כבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
4
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ולשמור על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
5
בינתיים, לטאטא 1/2 כוס מים לאט לתוך קמח בקערה קטנה עד תרחיף קמח הוא חלק, ואז לטאטא 1 כף חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים תרחיף קמח למניה מבעבעת, מקציפים, ומביאים רוטב לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
רוטב העונה עם מלח ופלפל וחומץ נוסף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
רוטברוטב
8
פורסים חזה הודו ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
רוטברוטב
1
* שפשוף מלח לתוך טורקיה היא דרך קלה להתקרב לתוצאות העסיסיות שאתה מקבל מן הצללה טורקיה במי מלח. שיטה זו תופסת גם פחות שטח מקרר מאשר בריחת עושה. אם אין לך זמן לתת לתרנגול ההודו לשבת בלילה עם המלח, אל תדאג. אתה עדיין תגמור עם ציפור טעימה ועסיסית.* אם אתה קונה הודו כשר •אין צורך לתת לו לשבת בין לילה עם המלח, כי זה כבר היה טיפול דומה.* הדרך הקלה ביותר לגלף את ההודו היא להסיר את שני חצאי השד הבשרני בשני חלקים נפרדים משני צדי עצם החזה והצלעות, ולאחר מכן לחתוך אותם לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
צלעותצלעות
מלחמלח