חזה הודו מזוגג אגבה עם רוטב שרי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. וזה די טוב. נסו חזה הודו מזוגג אגבה עם רוטב שרי, חזה הודו מעושן Agave-Dijon Brined, ו כריכי הודו חמים עם רוטב שרי (מתכונים דומים).
הוראות
ללטף את השד טורקיה יבש ולשפשף בכל רחבי עם 2 1/2 כפיות מלח ים 1 כפית פלפל. אם יש לך זמן, לצנן את השד בתבנית אפייה, מכוסה, לילה (ראה הערות טבחים).
בואו טורקיה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון. עמדת טורקיה על מתלה במחבת צלוי 30 דקות.
להפחית את התנור ל 204° ולפזר פרוסות בצל בתחתית מחבת צלייה.
הוסף 1 כוס מים ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, קרוב אבל לא נוגע העצם, רושם 160 ° F, 30 עד 40 דקות.
בעוד טורקיה צלייה, מערבבים יחד צוף אגבה וחומץ בסיר קטן שאינו מגיב ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת ל 3 כפות.
הסר מהחום, אבל לשמור על חום.
זיגוג מברשת על טורקיה וצלי עד מדחום רושם 74°, 3 עד 5 דקות.
להעביר חזה הודו מגש ולתת לעמוד 15 דקות.
בעוד טורקיה עומדת, להסיר את המדף, מגרד את כל חתיכות טעים לתוך המחבת.
Pandle מחבת מעל 2 מבערים ולהוסיף שרי, ואז מחבת deglaze על ידי שרי רותח, ערבוב וגירוד את חתיכות השחמה, במשך 1 דקה.
מסננים נוזל דרך מסננת לסיר בינוני כבד.
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ולשמור על מבשלים.
בינתיים, לטאטא 1/2 כוס מים לאט לתוך קמח בקערה קטנה עד תרחיף קמח הוא חלק, ואז לטאטא 1 כף חומץ.
מוסיפים תרחיף קמח למניה מבעבעת, מקציפים, ומביאים רוטב לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 3 דקות.
רוטב העונה עם מלח ופלפל וחומץ נוסף, אם תרצה.
פורסים חזה הודו ומגישים עם רוטב.
* שפשוף מלח לתוך טורקיה היא דרך קלה להתקרב לתוצאות העסיסיות שאתה מקבל מן הצללה טורקיה במי מלח. שיטה זו תופסת גם פחות שטח מקרר מאשר בריחת עושה. אם אין לך זמן לתת לתרנגול ההודו לשבת בלילה עם המלח, אל תדאג. אתה עדיין תגמור עם ציפור טעימה ועסיסית.* אם אתה קונה הודו כשר •אין צורך לתת לו לשבת בין לילה עם המלח, כי זה כבר היה טיפול דומה.* הדרך הקלה ביותר לגלף את ההודו היא להסיר את שני חצאי השד הבשרני בשני חלקים נפרדים משני צדי עצם החזה והצלעות, ולאחר מכן לחתוך אותם לרוחב.