חזה הודו צלוי עם שמן צמחי חריף
חזה הודו קלוי עם שמן צמחי תבלין חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרווה, מרק עוף, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די טוב. נסו חזה הודו צלוי בעשב, חזה הודו צלוי עשבי תיבול, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הסר את הרגליים, הירכיים והכנפיים מהודו (שמור למתכון עגול שני).
בקערה, מערבבים יחד את השמן, רוזמרין, מרווה, טימין, אבקת שום, אבקת צ ' ילה, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל.
טפטוף כפית של שמן עשב מתחת לעור של טורקיה ולשפשף לתוך השד. כפית את שאר שמן עשב בצד החיצוני של שד טורקיה ולשפשף לתוך העור.
יוצקים את המרק לתוך החלק התחתון של מחבת צלייה מצויד מתלה.
מניחים את שד ההודו על המדף וצולים בתנור במשך 55 עד 60 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ומבשלים עד העור הוא השחמה ומדחום מוכנס בחלק העבה ביותר קורא 165 מעלות F, 15 עד 20 דקות.
תן לנוח 15 דקות לפני גילוף כך הטמפרטורה עולה 180 מעלות F.