קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

חזה הודו צלוי רוזמרין כתום

חזה הודו צלוי רוזמרין כתום
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה הודו צלוי רוזמרין כתום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם שום, רוזמרין, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו רוזמרין צלוי, רוזמרין לימון קלוי לפצל חזה הודו, ו דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חזה הודו, צד העור למעלה, במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
בקערה קטנה, מערבבים שום, רוזמרין, חרדל, מלח, פלפל, 2 כפות של מיץ תפוזים ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
צווארי עוףצווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לשחרר את העור טורקיה, באמצעות אצבעות או כף; לשפשף תערובת שום מתחת ומעל העור טורקיה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של השד ואינו נוגע העצם.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
יוצקים יין, מיץ לימון, מרק שנותר 1/4 כוס מיץ תפוזים למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
הצלוי חשף 2 שעות עד 2 שעות 30 דקות או עד מדחום קורא לפחות 74°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מניחים את טורקיה על מגש חם; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
בואו לעמוד 15 דקות לפני גילוף. מיץ מחבת כפית מעל טורקיה; מקשטים עם פרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות