קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

חזה מטוגן חמוץ מתוק

חזה מטוגן חמוץ מתוק
בריסקט מטוגן חמוץ מתוק הוא מתכון יהודי המגיש 10. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו בצל, דד, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 81%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חזה מטוגן מתוק ומלוח, חזה מטוגן עם בטטה, ו חזה חמוץ מתוק.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
משפשפים חזה בנדיבות במלח ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים שמן צמחי למחבת המעיל באופן שווה וכשהשמן חם ורק מתחיל לעשן, מוסיפים את החזה ומשחימים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים את החזה לתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מוסיפים את הירקות לתבנית המטגנת. מבשלים עד שהם משחימים ומתחילים להתרכך, כ -5 דקות. ואז שופכים את הירקות על החזה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הקציפו יחד את העגבניות, הסוכר, הציר והחומץ בקערת ערבוב ואז שפכו אותו לאותה מחבת מטגן. מבשלים כמה דקות כדי להוציא את כל הטעם מהמחבת, ואז יוצקים על החזה. זה צריך להיות לפחות 3/4 מהדרך שקוע בנוזל. מכסים את המנה באופן רופף בנייר אלומיניום ואופים 8 עד 10 שעות עד שהיא רכה והבשר מתחיל להתפרק. פורסים דק ומגישים עם ירקות ונוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

ניתן לשלב חזה עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין סירה פרצוף שמח. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
פרצוף שמח סירה יין
פרצוף שמח סירה יין
החובט הגדול של עולם הרון, על האף ארומה ארצית-עשבונית של העולם הישן. בויסנברי בהיר, פרי אוכמניות מלפנים ואחריו שזיף נפלא, גימור משמש! פלפל, ציפורן ורמז לרוזמרין הם גורמים תורמים למורכבות היינות הזו המשלימים בגופו הבינוני ובצבעו העמוק והיפה. זוגות נהדר עם מגוון רחב של מנגל! טרי-טיפ, בשרים אדומים והמבורגר גבינה כחולה האהוב עלי.