חזה עוף חנוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף חנוק. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך רצועות בייקון, פירורי לחם מתובלים, תיבול לימון-פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חזה עוף חנוק, חזה עוף טריאקי חנוק, ו עוף חנוק.
הוראות
מערבבים קמח, פירורי לחם, מלח שום ופלפל שחור יחד בקערה. מעיל כל חזה עוף בתערובת קמח.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת, הזמנת טפטוף בייקון; לנקז בייקון על מגבות נייר.
מבשלים ומערבבים חזה עוף מצופה בטפטוף בייקון עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות לכל צד; להסיר ולשמור על חם.
מבשלים ומערבבים בצל, תיבול לימון-פלפל, תיבול איטלקי, מלח, פתיתי פלפל אדום, וסוכר חום באותו המחבת עד בצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מסדרים חזה עוף על תבנית אפייה; העליון כל שד עם 2 פרוסות בייקון. למעלה עם בצל מקורמל וקולבי-גבינת מונטריי ג ' ק.
חזה עוף צלוי עד גבינה נמסה מבעבע, 1 עד 3 דקות.