קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חזה עוף חנוק

חזה עוף חנוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף חנוק. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך רצועות בייקון, פירורי לחם מתובלים, תיבול לימון-פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חזה עוף חנוק, חזה עוף טריאקי חנוק, ו עוף חנוק.

הוראות

1
מערבבים קמח, פירורי לחם, מלח שום ופלפל שחור יחד בקערה. מעיל כל חזה עוף בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר בייקון עם כפית מחוררת, הזמנת טפטוף בייקון; לנקז בייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מבשלים ומערבבים חזה עוף מצופה בטפטוף בייקון עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות לכל צד; להסיר ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מבשלים ומערבבים בצל, תיבול לימון-פלפל, תיבול איטלקי, מלח, פתיתי פלפל אדום, וסוכר חום באותו המחבת עד בצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מסדרים חזה עוף על תבנית אפייה; העליון כל שד עם 2 פרוסות בייקון. למעלה עם בצל מקורמל וקולבי-גבינת מונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
בצל מקורמלבצל מקורמל
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
חזה עוף צלוי עד גבינה נמסה מבעבע, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'