קושיקשה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזה עוף מוקפץ עם אגס, פלפל וסלסה כוסברה

חזה עוף מוקפץ עם אגס, פלפל וסלסה כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף מוקפץ עם אגס, פלפל, וכוסברה Salsan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 267 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 13 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כוסברה, אגסים, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: תפוח מוקפץ, בצל ופלפל, גבינה מותכת עם בצל מטוגן ופלפל, ו סנאפר עם סלסה פלפל.

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.