חזה עוף מטוגן בראגו Mirepoix טעים
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גזר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Mirepoix Crock-עוף בסיר, חזה עוף מטוגן עם סיידר קשה וגזר לבן, ו חזה עוף מטוגן עם סיידר קשה וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף העונה עם מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח עד מצופה לחלוטין.
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי ומטגנים שדיים עד השחמה קלה, על 5 דקות בכל צד.
הסר עוף מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן למחבת ומטגנים את הבצל במשך 2 דקות. מערבבים את הסלרי והגזר ומבשלים עוד דקה בערך. מתבלים בשום, עלי דפנה, קורנית ומלח ופלפל לפי הטעם. תבשל עוד דקה.
Deglaze הסיר עם יין לבן, ערבוב עד שום דבר לא נדבק למחבת, ואז לשפוך את מרק העוף. מבשלים במשך 90 דקות.
להחזיר את חזה העוף למחבת ומבשלים במשך 30 דקות נוספות. התערובת צריכה להפחית במידה ניכרת בשלב זה כל כך לבדוק לעתים קרובות כדי לראות כי העוף מכוסה. כפית אם יש צורך. Ragout צריך תבשיל כמו עקביות כאשר סיים.