חזה עוף ממולא בגורגונזולה עם גסטריקה תותים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gorgonzola ממולא חזה עוף עם תות Gastrique. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 394 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם חומץ שרי, גבינת gorgonzola, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Gorgonzola-חזה עוף ממולא עם Strawberry Gastrique, חזיר וגורגונזולה-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף Gorgonzola.
הוראות
כדי להכין רוטב, מניחים תותים בסיר קטן וכבד; מחית חלקית עם מזלג. מערבבים בסוכר, חומץ, מרק, כוסברה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 2/3 כוס (כ 30 דקות), ערבוב מדי פעם. מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים.
כדי להכין עוף, לשלב גבינה, טימין, פרושוטו בקערה.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס; כף 3 כפות תערובת גבינה לתוך כל כיס.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של העוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
הוסף עוף למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה. הפוך עוף מעל; לבשל 4 דקות או עד הסוף.
הערה יין: אם לא טעמת Soave בכמה זמן, הגיע הזמן להכיר מחדש עם זה לבן צפון איטלקי. דוגמאות איכותיות כמו Inama Vin Soave 2006 ($1
יש את הגוף להתמודד עם דגים או בשר לבן, כמו צלחת העוף הקודמת. החומציות הנדיבה של סואבה יכולה להתאים ל-vinegary gastrique, בעוד הניואנסים הצמחיים והדרים מרימים את כוסברה. Jeffery Lindenmuth