חזה עוף ממולא בפטריות ברוטב בלסמי
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא תרד ברוטב פטריות, מהפך חזה עוף ממולא עם רוטב פטריות, ו חזה עוף ממולא אורז ופטריות ברוטב חרדל לימון.
הוראות
מוסיפים פטריות מיובשות, מכסים ומניחים לעמוד כ -20 דקות. לסחוט יבש; זן נוזלי (מסנן קפה שימושי עבור זה) ושמורה.
במעבד מזון, שום בשר טחון ופטריות רעועות.
מוסיפים פטריות טריות וקורנית; ממשיכים לעבד עד שהכל טחון.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת פטריות; לטגן עד כמעט כל הלחות התאדה, 5 עד 7 דקות. כבה חום, מערבבים גבינה, ומתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מערבבים דבש וחומץ בקערה קטנה.
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר ותנור חום ל 425 מעלות.
שדיים להגדיר, צד העור למטה, על גיליון עוגיות גדול, כבד, שפתיים.
מברשת עם מחצית חומץ הדבש; בנדיבות מלח ופלפל. הפוך את השדיים. לדחוף אצבעות מתחת לעור כדי להפוך כיס; דברים עם תערובת פטריות. שוב מברשת עם דבש חומץ ומתבלים עם מלח ופלפל. להיזהר לא קהל, לארגן שדיים על גיליון עוגיות כך עבה מסתיים להצביע החוצה. (ניתן כעת לכסות ולקרר בין לילה; לחזור לטמפרטורת החדר לפני צלייה.)
צלוי עד חום זהוב, הוספת מים במידת הצורך כדי לשמור על שאריות מחבת מלשרוף, עד מדחום בשר רושם 160 מעלות בחלק העבה ביותר של החתיכה הגדולה, 30 עד 45 דקות.
לגרד מיצי מחבת לסיר בינוני.
הוסף שמורות פטריות השריית נוזל מספיק מים שווה 1 1/2 כוסות של נוזל. להביא לרתיחה.
הוסף תערובת קורנפלור; להמשיך להתבשל עד שהוא מתעבה קצת.
מסדרים שד על כל אחד 8 צלחות; טפטוף עם רוטב, ומגישים.