. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא תרד ברוטב פטריות, מהפך חזה עוף ממולא עם רוטב פטריות, ו חזה עוף ממולא אורז ופטריות ברוטב חרדל לימון.
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר ותנור חום ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
9
שדיים להגדיר, צד העור למטה, על גיליון עוגיות גדול, כבד, שפתיים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
מברשת עם מחצית חומץ הדבש; בנדיבות מלח ופלפל. הפוך את השדיים. לדחוף אצבעות מתחת לעור כדי להפוך כיס; דברים עם תערובת פטריות. שוב מברשת עם דבש חומץ ומתבלים עם מלח ופלפל. להיזהר לא קהל, לארגן שדיים על גיליון עוגיות כך עבה מסתיים להצביע החוצה. (ניתן כעת לכסות ולקרר בין לילה; לחזור לטמפרטורת החדר לפני צלייה.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גליל פירות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
11
צלוי עד חום זהוב, הוספת מים במידת הצורך כדי לשמור על שאריות מחבת מלשרוף, עד מדחום בשר רושם 160 מעלות בחלק העבה ביותר של החתיכה הגדולה, 30 עד 45 דקות.