תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף ממולא עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 474 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, רסק עגבניות, חצאי חזה עוף עור עצמות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה עוף חמוץ מתוק עם כרוב אדום מוקפץ, חזה עוף בקראווי עם כרוב אדום מתוק חמוץ, ו חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה.
הוראות
1
בצל מטגן ב 2 כפות שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 8 עד 10 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
להוסיף אגוזי מלך ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים רסק עגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מקלות קינמון קצרים
שום גויה®
3
מוסיפים סוכר חום ו-5 המרכיבים הבאים. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 30 דקות או עד מעובה; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4
תערובת הדופק בבלנדר או מעבד מזון 3 או 4 פעמים או עד חלקה; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים עוף בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
לזרוק יחד תפוח, בשר חזיר, קורנית. כף 1 כף גדושה של תערובת תפוחים על כל חזה עוף; להתגלגל, הבטחת עם מרים עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10 לחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונלי
7
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; להוסיף עוף, ומבשלים 2 דקות בכל צד. להפחית את החום; לכסות ולבשל 7 עד 10 דקות או עד הסוף.