חזה עוף ממולא ים תיכוני
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 41 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פטה, פלפל, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף ממולא ים תיכוני, חזה עוף ממולא בסגנון ים תיכוני, ו חזה עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף דק קוצצים. הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מערבבים פלפל, גבינה, זיתים ובזיליקום.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. חומר 2 כפות תערובת פלפל לתוך כל כיס; פתיחה קרובה עם מפרט עץ.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. גריל 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר מן הגריל; לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לעמוד 10 דקות.