חזה עוף ממולא ים תיכוני
ניתן להכין את המתכון חזה עוף ממולא ים תיכוני בסביבות 50 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו גבינת פטה, תיבול יווני, שמן זית מעגבניות מיובשות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה עוף ממולא ים תיכוני, חזה עוף ממולא בסגנון ים תיכוני, ו חזה עוף ים תיכוני.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. בקערה קטנה מערבבים גבינה ועגבניות. קילו חזה עוף עם פטיש בשר ל-1/4 אינץ'. עובי.
מברישים עם 1 כף שמן; מפזרים תיבול יווני. למעלה עם תערובת גבינה.
מגלגלים עוף מצד קצר; מאובטח עם קיסם.
מניחים בתוך 11 על 7 אינץ ' משומן. תבנית אפייה, צד התפר כלפי מטה; מברישים בשמן שנותר.
אופים, ללא כיסוי, 30-35 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד. מחק קיסמים לפני ההגשה.