חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו
חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם פרושוטו, פלפל קאיין, גבינת פרמיגיאנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, חזה עוף עטוף פרושוטו, ו חזה עוף עטוף פרושוטו עם תרד ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מברישים את החלק הפנימי של מחבת חסינת תנור בשמן צמחי. הניחו בצד.
מערבבים דובדבנים, פירורי לחם, חלמון ביצה, גבינת פרמיגיאנו-רג ' יאנו, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין עד לאיחוד.
חותכים חריץ בגודל 1 אינץ ' בכל חזה עוף על ידי חיתוך בזווית מהקצה העבה של השד לכיוון הקצה הדק יותר.
פתח דש והניח חזה עוף אחד בעל חמאה בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות מקפיא הניתנות לסגירה חוזרת עובדות היטב) על משטח יציב וישר. בתוקף קילו עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. חזור עם השד השני.
מניחים מחצית מהמלית על כל חזה עוף, מניחים כל שד על פיסת ניילון ומגלגלים לגליל הדוק, מסובבים את קצות הניילון לאחיזה יוצרים חבילה הדוקה.
על פיסת ניילון, חופפים מעט 2 פרוסות פרושוטו כך שהן רחבות כמו חזה העוף המגולגל. עטפו את חזה העוף המגולגל והניחו את השד בקצה אחד של הפרושוטו.
מגלגלים פרושוטו סביב השד הממולא בעזרת הפלסטיק ליצירת גליל הדוק. חזור על הפעולה עם השד הממולא השני ושאר 2 פרוסות הפרושוטו.
הניחו 4 חתיכות חוט על קרש החיתוך, במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה.
מניחים גליל עוף על פני המיתרים, וקושרים כל אחד לקשר כדי שהעוף לא יתגלגל. חזור על השד הממולא השני.
מניחים חזה עוף ממולא ומגולגל במחבת המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהפרושוטו שחום ופריך והעוף כבר לא ורוד, בערך 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מוציאים עוף לצלחת ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום.
מסננים שומן מהמחבת לפי הצורך, משאירים מיץ וחתיכות חומות.
יוצקים ציר עוף וחומץ בלסמי, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים תוך כדי גירוד החלקים השחומים מתחתית התבנית, עד שהנוזל הצטמצם בחצי, 5 עד 6 דקות.
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ומערבבים עד להמסה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
הסר חוטים מחזה עוף; פורסים לחתיכות בגודל ביס.
מגישים טפטוף עם רוטב מחבת.