חזה עוף עטוף קורנביף ובייקון
קורנביף וחזה עוף עטוף בייקון נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 326 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, קרם מרוכז של מרק פטריות, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. מתכונים דומים: חזה עוף עטוף בייקון, בייקון עטוף חזה עוף, ו חזה עוף עטוף בייקון ומרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
עוטפים 1 פרוסת קורנביף סביב כל חזה עוף.
עוטפים פרוסת בייקון מסביב לעטיפת קורנביף. אבטח בעזרת קיסמים במידת הצורך.
מסדרים עוף עטוף בתבנית אפייה עמוקה.
מסדרים פרחי ברוקולי סביב חזה עוף עטוף.
מערבבים יחד שמנת מרק פטריות ושמנת חמוצה בקערה.
יוצקים את התערובת על העוף והברוקולי לכיסוי מלא. מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, בערך 1 1/2 שעות.
מוציאים נייר כסף מהתבשיל, מחזירים לתנור ואופים עד שחום בייקון, כ -30 דקות נוספות.