קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

חזה עוף עם משמש-רוטב פאן בצל

חזה עוף עם משמש-רוטב פאן בצל
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, חמאה, חזה עוף על העור, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חזה עוף ברוטב משמש שזיף חריף, חזה עוף ברוטב פטריות ובצל דיז'ון, ו חזה עוף משמש.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בקערה, לכסות את משמשים עם מים חמים ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, יבש את העוף עם מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל. במחבת נירוסטה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד חום זהוב, 5 דקות. להעיף ולבשל על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את העוף לתבנית אפייה וצולים במשך כ -14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את הבצל, שום, קורנית עלה דפנה למחבת. מתבלים במלח ומבשלים מעל חום מתון עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, גירוד את חתיכות השחמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את ציר העוף, משמשים ומשמשים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה עד שהרוטב מתעבה. מחוץ לחום, מערבולת בחמאה עד שנמסה. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את העוף לצלחות, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך