חזה עוף עם פלפלים
מתכונים דומים: חזה עוף עם פלפלים, חזה עוף צלוי עם פלפלים, ו חזה עוף הוואי עם פלפלים ואננס.
הוראות
מניחים כל חזה עוף בין 2 גיליונות נייר קלף ומשקל לעובי אפילו 1/2 אינץ'.
מפזרים מלח. עוף מעיל משני הצדדים עם קמח; לנער את עודף.
כף חמה 2. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף עד זהב משני הצדדים מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
חום שנותר שמן במחבת. שום מטוגן עד ריחני, 30 שניות.
מוסיפים פלפלים ומטוגנים למשך 1 דקה.
מוסיפים מרק, חומץ וסוכר; מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחי מהמחבת. להפחית את החום; מבשלים עד מעובה מעט, על 4 דקות.
הסר מחבת מחום; מערבבים בחמאה ופטרוזיליה עד שהחמאה נמסה.
יוצקים רוטב על עוף ומגישים.
מרכיבים
1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שימורי מרק עוף דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה2ציפורן
שום, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
פטרוזיליה קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר198דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לרצועות4שרימפס וורידים
מלח680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חזה עוף ללא עצמות, ללא עור2חתיכות טופי הית' בר
מיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שום
חמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים