חזה עוף עם רוטב פטריות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף עם רוטב פטריות שמנת. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו תערובת מקורית, פטריות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו חזה עוף מוקרם וקותלי חזיר ופטריות, חזה עוף קל עם רוטב פטריות שמנת, ו 30 דקות שמנת פטריות וחזה עוף כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
בצלחת רדודה, מערבבים 1/2 תערובת ביסקוויק כוס ואבקת השום. בצלחת רדודה נוספת, הביס ביצה. לטבול עוף בביצה, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות של שמן על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים כ 3 דקות או עד חום זהוב. הפעל עוף; לכסות ולבשל 4 עד 6 דקות יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר למגש; לכסות כדי לשמור על חום.
באותו מחבת, חום שנותר 1 כף שמן על חום בינוני.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה.
להוסיף 3 כפות ביסקוויק לערבב את הבצל; לבשל ומערבבים עד מעורב. מערבבים בחלב ורוטב סויה. מבשלים עד התערובת סמיכה תוססת.