חזה עוף פקאן ממולא בגבינת שמנת וברוקולי
חזה עוף פקאן ממולא בגבינת שמנת וברוקולי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מכין 10 מנות עם 382 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 89 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, חמאה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו חזה עוף ממולא גבינת שמנת, גבינת שמנת-&-פסטו-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא פסטו וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת מילוי ברוקולי / גבינת שמנת: בסיר בינוני על אש נמוכה מחממים את מיץ הלימון, החמאה או המרגרינה, השום, הבזיליקום והפימנטו עד שהחמאה או המרגרינה נמסו.
מוסיפים את 1 כוס פקאן, ברוקולי ובצל ומבשלים עד שהברוקולי רך; לאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה וגבינת השמנת ומערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים להתקרר, מכסים ומכניסים למקרר לצינון למשך 30 דקות.
מניחים 1 עד 2 כפות ממילוי הברוקולי/גבינת השמנת במרכז כל חזה עוף, מגלגלים, תוחבים בצדדים ומהדקים בעזרת קיסמים.
שים את הביצה לנצח בצלחת רדודה או קערה, ומערבבים את פירורי הלחם 1/2 כוס פקאן יחד בצלחת רדודה אחרת או קערה. טובלים את גלילי העוף בביצה, ואז בתערובת הפקאן.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה ומקפיצים לחמניות עוף מצופות במחבת עד להשחמה טובה משני הצדדים, בערך 2 עד 4 דקות מכל צד.
מניחים לחמניות שחומות בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות, או עד שהעוף מבושל ובשר העוף לבן.
מגישים עם מנה קטנה של שאריות תערובת ברוקולי/גבינת שמנת על גבי כל חזה עוף.