קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

אודון פשוט מוקפץ

אודון פשוט מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Udon מוקפץ פשוט. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 448 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שיני שום, בצל אביב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו אטריות אודון מוקפצות, עדיף על משלוח אוכל מוקפץ אודון, ו אטריות אודון מוקפצות עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים חלקית ברוקולי ואודון במים רותחים מומלחים במשך כמה דקות; מסננים ושומרים 1/4 כוס מים.לנצח את הביצה עם מים 2 טרה-בתים וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
2
חום 1 TB של שמן בווק; כאשר חם, לשפוך את הביצה ולבשל עד שנקבע; להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
חום שנותר 1 שמן TB באותו ווק על חום גבוה; כאשר חם, לטגן את הבצל עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים שום וקמח במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים רסיסי בשר וקמח לעוד 30 שניות מערבבים בנודלס אודון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אודוןאטריות אודון
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מוסיפים הויסין, צדפות, רטבי סויה, פלפל לבן, יין, פתיתי צ ' ילי; לטגן במשך 1 דקה.התאם חום בינוני נמוך, להוסיף ברוקולי ומי בישול שמורים, לבשל עוד דקה.לטעום ולהתאים תבלינים במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב הויסיןרוטב הויסין
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את הביצה המבושלת לאטריות, שוברים אותה לחתיכות כשאתם מערבבים.מערבבים בשמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
8
מפזרים את בצל האביב הקצוץ השמור (החלק הירוק) וסוחטים קצת מיץ ליים טרי על אטריות, ולאחר מכן מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה