חזה עוף פרובנס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף Provençal. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך שמן צמחי, זיתים נרפא מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף בגריל Provençal, עוף פרובנס, ו פרובנס עוף.
הוראות
עגבניות הליבה לחתוך x רדוד בתחתית של כל אחד, ואז blanch בסיר בינוני של מים רותחים 10 שניות.
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. לקלף, זרע, דק קוצצים.
לטפוח עוף יבש ומפזרים 1/2 כפית כל מלח ופלפל, ואז לדלות בקמח, רועד מעל עודף.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל עוף, הופך פעם אחת, עד הזהב ורק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
להעביר מגש ולשמור חם, מכוסה.
מוסיפים שום ודבק אנשובי למחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות. מערבבים עגבניות, מלאי, זיתים ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה לרוטב, 8 עד 10 דקות.
להקציף בחמאה וכל מיצים ממגש.
מוסיפים עוף ומבשלים עד רק מחומם דרך, על 1 דקה.