קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חזה עוף פריך ועסיסי בתנור

חזה עוף פריך ועסיסי בתנור
חזה עוף מטוגן בתנור עסיסי פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הבוטנים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות טופי בוטנים מלוחות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. נסו חזה עוף פשתן מטוגן בתנור, עוף מטוגן בתנור פריך, ו עוף מטוגן בתנור פריך באמת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים חזה עוף וחלב חמאה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ללוש מספר פעמים לציפוי עוף בחלב חמאה ולסחוט אוויר מהשקית. חותם ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממוקם כתוש עשבי תיבול מתובל לערבב לתוך קערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מליתתערובת מלית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור בכלי שטוח נפרד. מקציפים ביצה עם מים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים שמן בוטנים לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מוציאים עוף מחלב חמאה, מנערים עודפי חלב חמאה וזורקים מרינדת חלב חמאה משומשת. מחפר חזה עוף בקמח מתובל. טובלים כל חזה מקומח בביצה, ואז לוחצים בעדינות לתערובת המלית לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
קמח מתובלקמח מתובל
תערובת מליתתערובת מלית
חלב-חמאהחלב-חמאה
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
7
מניחים חזה עוף מצופה לתוך המחבת עם שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות. הופכים כל חזה עוף וממשיכים באפייה עד שחתיכות העוף כבר לא ורודות בפנים והציפוי פריך, כ-25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
חתיכות עוףחתיכות עוף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור