חזה עוף פריך ועסיסי בתנור
חזה עוף מטוגן בתנור עסיסי פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 723 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 5 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הבוטנים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות טופי בוטנים מלוחות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. הציון הזה די טוב. נסו חזה עוף פשתן מטוגן בתנור, עוף מטוגן בתנור פריך, ו עוף מטוגן בתנור פריך באמת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים חזה עוף וחלב חמאה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ללוש מספר פעמים לציפוי עוף בחלב חמאה ולסחוט אוויר מהשקית. חותם ומקררים לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ממוקם כתוש עשבי תיבול מתובל לערבב לתוך קערה רדודה.
מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור בכלי שטוח נפרד. מקציפים ביצה עם מים בקערה.
יוצקים שמן בוטנים לתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מוציאים עוף מחלב חמאה, מנערים עודפי חלב חמאה וזורקים מרינדת חלב חמאה משומשת. מחפר חזה עוף בקמח מתובל. טובלים כל חזה מקומח בביצה, ואז לוחצים בעדינות לתערובת המלית לציפוי.
מניחים חזה עוף מצופה לתוך המחבת עם שמן בוטנים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות. הופכים כל חזה עוף וממשיכים באפייה עד שחתיכות העוף כבר לא ורודות בפנים והציפוי פריך, כ-25 דקות נוספות.