ציפוי אפרסקים ושמנת
ציפוי אפרסקים ושמנת נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ציפוי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קצפת, תמצית vanillan ברורה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, עוגיות שיבולת שועל עם אפרסקים וזיגוג קרם, ו ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, שמנת, ומלח, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף תמצית וניל, אם תרצה, ליקר; לנצח במהירות בינונית עד חלקה. (להכין אפרסקים-קרם ציפוי 1 מתכון בכל פעם.)
* 2 כפיות תמצית שקדים ניתן להחליף ליקר.