חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל
חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 53 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה לתינוקות, פלפל עדין, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 27 דקות בערך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 54 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94% , וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה עוף פרמזן עם עגבניות ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל , חזה עוף פרמזן עם עגבנייה ובזיליקום ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל , ותפוחי אדמה עם פלפלים ובצל פרמזן עם רוטב שמנת עגבניות-בזיליקום .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
חותכים את תפוחי האדמה האצבעות לחצאים או לרבעים, תלוי בעובי האצבעות - ייתכן שגם אצבעות דקות וקטנות יישארו חור, תפוחי אדמה גדולים יותר יש לרבעים כדי לזרז את תהליך הבישול. אם אתה משתמש בתפוחי אדמה אדומים קטנים, חצו אותם או ברבעים אותם באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
תפוח אדמה אדום
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
מכסים תבנית עוגייה גדולה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
5
מניחים תפוחי אדמה על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מערבבים עם פלפלים ובצל, שום ופתיתי פלפל אדום כתוש. מצפים את תפוחי האדמה, הפלפלים והבצל בשמן זית כתית מעולה בדיוק כדי לצפות את הירקות בשכבה דקה, 2 עד 3 כפות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מכניסים תפוחי אדמה לתנור וצולים 20 עד 22 דקות, עד שתפוחי האדמה רק רכים והפלפלים והבצל פריכים בקצוות. לזרוק את התערובת עם מלקחיים, להפוך את תפוחי האדמה לאחר 15 דקות. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מעבירים אותם לכלי הגשה ומקלפים את נייר הכסף מעל נייר העוגייה וזורקים לניקוי מהיר במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גליל פירות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מכינים עוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פפרונצ'יני, לקישוט
9
מגלגלים פיסת נייר שעווה או נייר כסף באורך 2 מטר ליד הכיריים.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה - המחבת שלך חייבת להיות חמה מאוד כשמוסיפים את העוף. עורמים את הגבינה המגוררת על משטח העבודה שנוצר עם נייר השעווה או נייר הכסף. מתבלים את חזה העוף בפלפל שחור אך ללא מלח; הגבינה תוסיף מספיק מלח לטעם המנה. מהדקים היטב את החזה לתוך הגבינה. מצפים את שני צידי השדיים בכמה שיותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפרונצ'יני, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץ
11
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית מעולה למחבת, סיבוב אחד של המחבת. מכניסים את החזה למחבת ומבשלים 7 דקות מכל צד, עד שהגבינה יוצרת מעטה אחיד וזהוב סביב חזה העוף הרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
בזמן שהעוף מתבשל, מערבבים עגבניות קצוצות עם בזיליקום בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי טעמכם.