קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון

חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון
אם יש לכם מלח כשר, חזה עוף, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הפפריקה ואבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים את התערובת על שני הצדדים של חזה העוף. אם הזמן מאפשר, מכסים ומקררים במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
3
להניח את חזה העוף בין שתי חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף בעדינות להלום אותם עד שהם אחידים של עובי 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים מעל 93°, ומניחים תבנית אפייה עם מתלה קירור להגדיר על זה במרכז. במחבת גדולה (14 אינץ'), לחמם סרט של שמן קנולה על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הנח שני של חזה עוף מצגת (חלקה) בצד למטה לתוך המחבת ומבשלים עד הזהב, 1-2 דקות. הפוך את השדיים ומבשלים את הצד השני עד הזהב, להיזהר לא לבשל את השדיים הדקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
העברה למדף, להוסיף קצת יותר שמן למחבת במידת הצורך, ולחזור עם השדיים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את כל השמן שנותר במחבת ומוסיפים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השאלות ומבשלים עד רך, כ 3 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומפחיתים עד מעובה לעקביות רוטב. מערבבים את טרגון קצוץ ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבלים את המחבת עד שהיא נמסה לרוטב מבריק.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
יוצקים כל מיצים שהצטברו על תבנית האפייה ומערבלים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מסדרים את העוף על מגש, יוצקים את הרוטב על זה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה