קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון

חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון
אם יש לכם מלח כשר, חזה עוף, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הפפריקה ואבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את התערובת על שני הצדדים של חזה העוף. אם הזמן מאפשר, מכסים ומקררים במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3
להניח את חזה העוף בין שתי חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף בעדינות להלום אותם עד שהם אחידים של עובי 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים מעל 93°, ומניחים תבנית אפייה עם מתלה קירור להגדיר על זה במרכז. במחבת גדולה (14 אינץ'), לחמם סרט של שמן קנולה על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הנח שני של חזה עוף מצגת (חלקה) בצד למטה לתוך המחבת ומבשלים עד הזהב, 1-2 דקות. הפוך את השדיים ומבשלים את הצד השני עד הזהב, להיזהר לא לבשל את השדיים הדקים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברה למדף, להוסיף קצת יותר שמן למחבת במידת הצורך, ולחזור עם השדיים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את כל השמן שנותר במחבת ומוסיפים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השאלות ומבשלים עד רך, כ 3 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומפחיתים עד מעובה לעקביות רוטב. מערבבים את טרגון קצוץ ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבלים את המחבת עד שהיא נמסה לרוטב מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים כל מיצים שהצטברו על תבנית האפייה ומערבלים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מסדרים את העוף על מגש, יוצקים את הרוטב על זה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו