קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון

חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון
אם יש לכם מלח כשר, חזה עוף, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הפפריקה ואבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים את התערובת על שני הצדדים של חזה העוף. אם הזמן מאפשר, מכסים ומקררים במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3
להניח את חזה העוף בין שתי חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף בעדינות להלום אותם עד שהם אחידים של עובי 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים מעל 93°, ומניחים תבנית אפייה עם מתלה קירור להגדיר על זה במרכז. במחבת גדולה (14 אינץ'), לחמם סרט של שמן קנולה על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הנח שני של חזה עוף מצגת (חלקה) בצד למטה לתוך המחבת ומבשלים עד הזהב, 1-2 דקות. הפוך את השדיים ומבשלים את הצד השני עד הזהב, להיזהר לא לבשל את השדיים הדקים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברה למדף, להוסיף קצת יותר שמן למחבת במידת הצורך, ולחזור עם השדיים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את כל השמן שנותר במחבת ומוסיפים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השאלות ומבשלים עד רך, כ 3 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומפחיתים עד מעובה לעקביות רוטב. מערבבים את טרגון קצוץ ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבלים את המחבת עד שהיא נמסה לרוטב מבריק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
יוצקים כל מיצים שהצטברו על תבנית האפייה ומערבלים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מסדרים את העוף על מגש, יוצקים את הרוטב על זה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק