חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון
אם יש לכם מלח כשר, חזה עוף, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר, מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הפפריקה ואבקת קארי.
מפזרים את התערובת על שני הצדדים של חזה העוף. אם הזמן מאפשר, מכסים ומקררים במשך כמה שעות.
להניח את חזה העוף בין שתי חתיכות גדולות של פלסטיק לעטוף בעדינות להלום אותם עד שהם אחידים של עובי 1/4 אינץ'. מתבלים את שני הצדדים בנדיבות במלח.
מחממים מעל 93°, ומניחים תבנית אפייה עם מתלה קירור להגדיר על זה במרכז. במחבת גדולה (14 אינץ'), לחמם סרט של שמן קנולה על חום גבוה עד כמעט עישון.
הנח שני של חזה עוף מצגת (חלקה) בצד למטה לתוך המחבת ומבשלים עד הזהב, 1-2 דקות. הפוך את השדיים ומבשלים את הצד השני עד הזהב, להיזהר לא לבשל את השדיים הדקים.
העברה למדף, להוסיף קצת יותר שמן למחבת במידת הצורך, ולחזור עם השדיים האחרים.
יוצקים את כל השמן שנותר במחבת ומוסיפים 1 כף חמאה.
מוסיפים את השאלות ומבשלים עד רך, כ 3 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומפחיתים עד מעובה לעקביות רוטב. מערבבים את טרגון קצוץ ולהסיר מהחום.
מוסיפים את החמאה הנותרת ומערבלים את המחבת עד שהיא נמסה לרוטב מבריק.
יוצקים כל מיצים שהצטברו על תבנית האפייה ומערבלים לשלב.
מסדרים את העוף על מגש, יוצקים את הרוטב על זה, ומגישים מיד.