חזה פסח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסח. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שום, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו חזה פסח, חזה פסח, ו חזה פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 ° F. בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, שום, יין, רוטב צ ' ילי, קטשופ וחומץ עם להקציף עד מעורבב היטב. תניח בצד.
חום מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 2 דקות. בשר בקר Pat יבש עם מגבת נייר; העונה עם מלח ופלפל בכל צד. בשר בקר 2 דקות בצד אחד (בקר יפתח קרום כהה). להפוך בשר בקר; לצרוב בצד השני.
מניחים בשר במחבת צלייה גדולה. מכסים ברוטב, בצל פרוס ורסיסי טימין. מכסים בנייר כסף; אופים 3 שעות.
חותכים על פני תבואה לפרוסות.
מגישים עם בצל מבושל ומטפטף מחבת.