חזיר Garlicky, פטריות, פריטטה תרד
אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו מיני פריטטה אפויה עם עגבניות מוקפצות גרליקי ותרד, בזיליקום טרי ופטה, פריטטה פטריות תרד, ו פריטטה תרד, פטריות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים חמאה במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שום ושאלות בחמאה חמה עד שאלות מתרכך, כ 5 דקות. מערבבים פטריות לתוך שאלוט ושום; לבשל ומערבבים עד פטריות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות. מערבבים תרד לתוך תערובת פטריות, לכסות, ומבשלים עד תרד נבול, על 5 יותר דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בשר חזיר, לבשל עד חזיר מתחיל חום, על 5 דקות.
יוצקים ביצים באופן שווה למחבת ולכסות.
אופים בתנור שחומם מראש עד פריטטה מוגדר באמצע ונפוח קלות, כ -25 דקות. סכין מוכנס למרכז של פריטטה צריך לצאת נקי.
מפזרים גבינת צ ' דר, לתת לעמוד עד גבינה נמסה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.