קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

חזיר Garlicky, פטריות, פריטטה תרד

חזיר Garlicky, פטריות, פריטטה תרד
אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו מיני פריטטה אפויה עם עגבניות מוקפצות גרליקי ותרד, בזיליקום טרי ופטה, פריטטה פטריות תרד, ו פריטטה תרד, פטריות ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים חמאה במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שום ושאלות בחמאה חמה עד שאלות מתרכך, כ 5 דקות. מערבבים פטריות לתוך שאלוט ושום; לבשל ומערבבים עד פטריות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות. מערבבים תרד לתוך תערובת פטריות, לכסות, ומבשלים עד תרד נבול, על 5 יותר דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
תרדתרד
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים בשר חזיר, לבשל עד חזיר מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
4
יוצקים ביצים באופן שווה למחבת ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש עד פריטטה מוגדר באמצע ונפוח קלות, כ -25 דקות. סכין מוכנס למרכז של פריטטה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
6
מפזרים גבינת צ ' דר, לתת לעמוד עד גבינה נמסה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה