חזיר Milanese עם גלידת שמנת ורוטב לימון
חזיר Milanese עם גלימה ורוטב לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך מלח, פלפל, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו חזיר Milanese עם צלפים ורוטב לימון, חזיר Milanese עם רוטב לימון שמנת, ו מדליוני חזיר פריך עם רוטב צלפים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מסקרפונה ומיונז בקערה בינונית. לאט להוסיף את החלב, ערבוב כמו שאתה הולך, עד כל החלב משולב.
הוסף את שאר החומרים. מערבבים לשלב. תניח בצד.
מערבבים את הקמח ואת 1/2 כפית מלח ופלפל בצלחת רדודה ומערבבים יחד. לפצח את הביצים לתוך עוד צלחת רדודה להכות עד בשילוב. בקערה רדודה שלישית, מניחים את פירורי הלחם. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. טובלים את החזיר, 1at בפעם הראשונה בקמח, ולאחר מכן את הביצים, ולאחר מכן את פירורי הלחם. לחמם את הירקות במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר השמן הוא מקום חם חזיר בפירורי לחם במחבת. מבשלים עד הזהב מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים את החזיר למגש הגשה ומגישים עם הרוטב לצד.