חזיר אפוי עם זיגוג אננס חרדל
חזיר אפוי עם זיגוג אננס חרדל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -344 גרם חלבון , 77 גרם שומן ובסך הכל 3401 קלוריות . מתאים ל-1 מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 21 מעריצים. אם יש לכם סוכר חום, סוכר חום, טבעות אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: צלעות קורנד ביף עם זיגוג סוכר חום וזיגוג חרדל , גאלט תפוחים וצולים עם זיגוג חרדל-מייפל , ושנקן עם זיגוג בורבון, מולסה ופקאן .
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מקציפים בקערה מיץ אננס, סוכר חום וחרדל יבש עד שהסוכר החום נמס.
מניחים בשר חזיר בתבנית אפייה עם הצד החתוך כלפי מטה ומסדרים על הבשר טבעות אננס ודובדבני מרשינו; לאבטח עם קיסמים במידת הצורך. דוחפים ציפורן לתוך בשר חזיר ומבססים חזיר ופירות בזיגוג מיץ אננס.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהזיגוג נאפה על חזיר, 1 1/2 עד 2 שעות; לטפטף בזיגוג כל 30 דקות.
קולים חזיר עד שהזיגוג יוצר קרום ופרוסות האננס משחימות, כ-5 דקות.