חזיר בר חמוץ מתוק: Cinghiale ב Agrodolce עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1242 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 49 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם שוקולד אפייה, עלה דפנה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב 2/3 של היין, 1/3 כוס החומץ, 1 בצל ירוק, 1 שום ציפורן, 1 גזר, ציפורן, עלה דפנה ו טימין ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
שים את בשר החזיר בתבשיל לא תגובתי ושופכים את המרינדה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חזיר
מים כדי לאפשר
4
תן להשרות במקרר במשך 2 ימים, פונה לעתים קרובות. לאחר 2 ימים, להסיר את הבשר ולשמור את המרינדה. ללטף את הבשר יבש, לגלגל אותו ולקשור אותו עם חוט הקצב. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שומן חזיר
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים את הבצל הירוק שנותר, שום, גזר, יחד עם הסלרי והפרושוטו ומבשלים חמש דקות.
מוסיף את היין שנותר ופשוט לכסות את הבשר עם המרינדה שמורות ומים רותחים, במידת הצורך. מבשלים עד הבשר מבושל דרך והוא מזלג מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הסר את הבשר מהתנור ההולנדי ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מעבירים את כל מיצי המחבת לבלנדר או למעבד מזון ומחית חלקה. חזור אל הכיריים ומערבבים את הסוכר, השוקולד והחומץ שנותר. מבשלים 3 דקות מעל חום בינוני גבוה, ואז מוסיפים את הצימוקים, צנוברים וגלידת מסוכרים ומסירים מהחום. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב נשפך על.;
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בסיר 2 ליטר, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה, לוודא שכל הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מהחום. בסיר גדול, לשלב את ההתלהבות ומספיק מים קרים כדי לכסות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
הסר את ההתלהבות, לשטוף עם מים קרים לחזור על התהליך 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מניחים את גרידת blanched בסיר ושופכים את הסירופ על ההתלהבות, הוספת אינץ ' נוסף כדי לכסות את ההתלהבות. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד ההתלהבות הוא שקוף ורך.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
הסר מחום וקריר.
14
מסננים את הסירופ ומניחים את ההתלהבות על מדף קירור. לזרוק סוכר ולאחסן במיכל אטום.;
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה