חזיר בר עטוף בחזירי בר.
חזיר בר עטוף בחזיר בר הוא חזיר בר. ללא גלוטן, חלב חינם, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלציים, מלח ים, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו חזיר בר פפרדלה, רגל צלויה של חזיר בר, ו Bouchées חזיר בר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים גחלים לחצי של גריל מכוסה. אפשר גחלים לשרוף להלבין, לייצר חום אפילו ללא להבה.
מניחים את כל החומרים לשפשף בקערה ומערבבים. עם כתף חזיר רטוב מעט במחבת, לשפשף pat (עם ידיים יבשות) על צד לא שומני של כתף חזיר. הקפד לצפות את כל המשטחים בנדיבות, אפילו שומן וקפלים. חזיר בר הוא רזה ומתייבש בקלות בחום. לשפשף יפעל כחותם, נעילה בלחות. הפוך את צד השומן של הכתף למטה ושכב רצועות בייקון לאורך הצד הלא שומני, מצמיד אותם לכתף עם קיסמי שיניים במרכז וקצוות, הבטחת כיסוי אפילו של משטח הבשר. כל בייקון שנותר ניתן להוסיף לקצוות.
מניחים כתף בצד ריק של גריל, בייקון בצד למעלה, כיסוי סגור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של חזיר מגיע לפחות 160 מעלות F, בערך 10 שעות, בהתאם לגודל הכתף. כתף אטומה ואיטית אמורה להתפרק עם מלקחיים.