קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

חזיר בר עטוף בחזירי בר.

חזיר בר עטוף בחזירי בר.
חזיר בר עטוף בחזיר בר הוא חזיר בר. ללא גלוטן, חלב חינם, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלציים, מלח ים, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו חזיר בר פפרדלה, רגל צלויה של חזיר בר, ו Bouchées חזיר בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים גחלים לחצי של גריל מכוסה. אפשר גחלים לשרוף להלבין, לייצר חום אפילו ללא להבה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מניחים את כל החומרים לשפשף בקערה ומערבבים. עם כתף חזיר רטוב מעט במחבת, לשפשף pat (עם ידיים יבשות) על צד לא שומני של כתף חזיר. הקפד לצפות את כל המשטחים בנדיבות, אפילו שומן וקפלים. חזיר בר הוא רזה ומתייבש בקלות בחום. לשפשף יפעל כחותם, נעילה בלחות. הפוך את צד השומן של הכתף למטה ושכב רצועות בייקון לאורך הצד הלא שומני, מצמיד אותם לכתף עם קיסמי שיניים במרכז וקצוות, הבטחת כיסוי אפילו של משטח הבשר. כל בייקון שנותר ניתן להוסיף לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חזירחזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים כתף בצד ריק של גריל, בייקון בצד למעלה, כיסוי סגור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של חזיר מגיע לפחות 160 מעלות F, בערך 10 שעות, בהתאם לגודל הכתף. כתף אטומה ואיטית אמורה להתפרק עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת