חזיר ג'ינג'ר מעל ספגטי
חזיר ג'ינג'ר מעל ספגטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 741 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מרק עוף, רוטב סויה, פתיתי פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 73%. נסו ספגטי בזיליקום ג'ינג'ר, ספגטי מחיטה מלאה עם ירקות, לימון וג'ינג'ר, ו סלט ג'ינג'ר ספגטי פיקנטי (אסייתי) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת, מבשלים את פתיתי החזיר, השום, הג ' ינג ' ר והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. בקערה שלבו את עמילן התירס, המים, רוטב הסויה והיין או המרק לתערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת חזיר עם בצל. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסננים ספגטי; מניחים 6 כוסות בקערת הגשה גדולה.
מוסיפים תערובת חזיר וזורקים למעיל. מקררים את הספגטי שנותר.