חזיר וולינגטון
חזיר וולינגטון היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, מקלות לחם, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזיר וולינגטון, חזיר וולינגטון, ו חזיר וולינגטון.
הוראות
פורסים צלי לשניים אופקית; מפזרים מלח ופלפל. במחבת על אש נמוכה מבשלים צלי ושתי שיני שום ב -3 כפות שמן למשך 20 דקות, הופכים להשחמה מכל הצדדים.
בינתיים, במחבת אחרת, מבשלים תרד ופטריות בשמן שנותר במשך 3-4 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים את השום הנותר; לבשל 1 דקה יותר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה.
מניחים מקלות לחם 1/2 אינץ'. חוץ מזה ב-15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה, מותחת מעט בצק כך שכל מקל לחם הוא בערך 13 אינץ'. ארוך.
הניחו חצי צלי אחד במרכז הבצק.
מורחים מילוי תרד באופן שווה על צלי. למעלה עם חצי אחר של צלי. הביאו קצוות של מקל לחם לראש הצלי, מתפתלים וצובטים לאיטום. חזור על הפעולה עם כל מקל לחם.
אופים בחום של 350 אפים למשך 20-35 דקות או עד שהמדחום קורא 145 אפים.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.