קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש

חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש
בשר חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 75 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חזיר וכופתאות צ'ייב, חזיר וכופתאות צ'ייב, ו כופתאות חזיר ושרימפס (Shu Mai).

הוראות

1
לעשות בצק
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, מלח, ו 1 כוס מים רותחים. באמצעות כף עץ, לערבב עד הבצק יוצר כדור שאגי, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ומבריקה, 6 עד 8 דקות. (לחלופין, לערבב ללוש באמצעות מיקסר חשמלי מצויד וו בצק; זמן לישה יהיה קצר יותר.) לעטוף בקלילות בניילון נצמד ולתת לנוח בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בעוד הבצק נח, לעשות מילוי
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים. באמצעות הידיים, בעדינות ללוש תערובת בקערה עד רק בשילוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מרדדים עטיפות
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
קו אפייה גדולה עם מגבות נייר ואבק בקלילות עם קמח. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות אפילו. על משטח מקומח קלות, באמצעות כפות הידיים, לגלגל כל חתיכה לתוך יומן בקוטר 3/4 אינץ'. באמצעות סכין משוריינת, לחתוך כל בול עץ לחלקים באורך 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
קמצוץ 1 בצק מקטע החוצה לתוך מעגל, ואז להתגלגל על משטח מקומח באמצעות מערוך מקומח פינים בקוטר 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מעבירים עגול לתבנית אפייה וחוזרים עם שאר חלקי הבצק, עורמים סיבובים בשכבות על מגבות נייר מקומטות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מילוי וקפלי כופתאות
10
קו השני גדול אפייה גיליון עם מגבות נייר ואבק בקלילות עם קמח. החזק עטיפה 1 בכף היד. באמצעות אצבע dipped במים, רטוב בעדינות סביב קצה העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מניחים 1 כף גדושה מילוי במרכז העטיפה, ולאחר מכן לקפל עטיפה במחצית ללא קצוות איטום, חופן חצי ירח (צד למעלה פתוח) בין האגודל והאצבעות בעדינות tamping למטה מילוי עם יד אחרת כדי לשמור על קצה עטיפה ללא מילוי.
12
באמצעות אגודל ואצבע המורה של יד שמאל, להתחיל צובט קצוות של עטיפה יחד תוך דחיפת קצה 1 לתוך קפלים זעירים עם האגודל של יד ימין. המשך קפלים וצביטה על פני חצי עיגול שלם עד עטיפה אטומה (צד לא מחומם יהיה עקומה באופן אוטומטי). הגדר כופתה, קצה אטום למעלה, על תבנית אפייה וחזור עם עטיפות שנותרו ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
כדי כופתאות קיטור
14
בסיר גדול עם מכסה הדוק הולם, להביא 1 1/2 אינץ ' מים לרתיחה. Steamer מתכת שמן קל (אם באמצעות במבוק, קו עם עלי כרוב כדי למנוע דבק) ולהגדיר במחבת. מסדרים כופתאות, קצוות אטומים למעלה, על קיטור, כיסוי, וקיטור עד המילוי הוא מוצק ועטיפות מעט שקופים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
לכופתאות מטוגנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
במחבת גדולה lidded nonstick סאוט על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן צמחי עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים 13 עד 14 כופתאות, צדדים קפלים למעלה וצדדים לא נוגעים, ומיד לשפוך מספיק מים קרים לבוא באמצע הצדדים של כופתאות (השתמש טיפול; שמן עלול להתיז). מכסים ומבשלים עד שהנוזל מתאדה ותחתית הכופתאות פריכות וזהובות, כ -10 דקות. (השתמש במרית כדי לשחרר ולהרים קצוות כדי לבדוק תחתית; להחליף מכסה ולהמשיך לבשל במידת הצורך, בדיקה לאחר 1 עד 2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
העברת כופתאות, פריך הצדדים למעלה, כדי מגש ולשמור על חם. חזור עם הנותרים 2 קבוצות של כופתאות.
19
בעוד כופתאות מבשלות, לעשות רוטב טבילה
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
20
בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל המרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
21
מגישים כופתאות חמות עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב (1/4 ראש בינוני), קצוץ בערךכרוב (1/4 ראש בינוני), קצוץ בערך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצרור עירית שום זהב או ירוק, קצוץ דקצרור עירית שום זהב או ירוק, קצוץ דק11 כף אורגנו מיובשכף גדושה עמילן תירסכף גדושה עמילן תירס2חתיכות טופי הית' ברשרימפס מיובששרימפס מיובש1כף. חומץ ביין אדוםביצה, הוכהביצה, הוכה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברזנגביל טרי, מגורד דקזנגביל טרי, מגורד דק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזיר טחוןחזיר טחון1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשרוטב צדפותרוטב צדפות2חתיכות טופי הית' בריין אורז סיני, כגון שאוקסינג, או שרי יבש בינונייין אורז סיני, כגון שאוקסינג, או שרי יבש בינוני1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1בצל ירוק (חלק ירוק בלבד), פרוס דק באלכסוןבצל ירוק (חלק ירוק בלבד), פרוס דק באלכסון2בצל ירוק (חלקים ירוקים בלבד), פרוס דק באלכסוןבצל ירוק (חלקים ירוקים בלבד), פרוס דק באלכסון1חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפוליםSriracha (רוטב צ'ילה דרום מזרח אסיה)Sriracha (רוטב צ'ילה דרום מזרח אסיה)11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ אורז unseasonedחומץ אורז unseasoned52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים