בשר חזיר וכופתאות צ'ייב עם שרימפס מיובש עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 75 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חזיר וכופתאות צ'ייב, חזיר וכופתאות צ'ייב, ו כופתאות חזיר ושרימפס (Shu Mai).
הוראות
1
לעשות בצק
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
בקערה גדולה, לשלב קמח, מלח, ו 1 כוס מים רותחים. באמצעות כף עץ, לערבב עד הבצק יוצר כדור שאגי, ולאחר מכן להעביר משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ומבריקה, 6 עד 8 דקות. (לחלופין, לערבב ללוש באמצעות מיקסר חשמלי מצויד וו בצק; זמן לישה יהיה קצר יותר.) לעטוף בקלילות בניילון נצמד ולתת לנוח בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בעוד הבצק נח, לעשות מילוי
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים. באמצעות הידיים, בעדינות ללוש תערובת בקערה עד רק בשילוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
קו אפייה גדולה עם מגבות נייר ואבק בקלילות עם קמח. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות אפילו. על משטח מקומח קלות, באמצעות כפות הידיים, לגלגל כל חתיכה לתוך יומן בקוטר 3/4 אינץ'. באמצעות סכין משוריינת, לחתוך כל בול עץ לחלקים באורך 1 אינץ'.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מעבירים עגול לתבנית אפייה וחוזרים עם שאר חלקי הבצק, עורמים סיבובים בשכבות על מגבות נייר מקומטות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מילוי וקפלי כופתאות
10
קו השני גדול אפייה גיליון עם מגבות נייר ואבק בקלילות עם קמח. החזק עטיפה 1 בכף היד. באמצעות אצבע dipped במים, רטוב בעדינות סביב קצה העטיפה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מניחים 1 כף גדושה מילוי במרכז העטיפה, ולאחר מכן לקפל עטיפה במחצית ללא קצוות איטום, חופן חצי ירח (צד למעלה פתוח) בין האגודל והאצבעות בעדינות tamping למטה מילוי עם יד אחרת כדי לשמור על קצה עטיפה ללא מילוי.
12
באמצעות אגודל ואצבע המורה של יד שמאל, להתחיל צובט קצוות של עטיפה יחד תוך דחיפת קצה 1 לתוך קפלים זעירים עם האגודל של יד ימין. המשך קפלים וצביטה על פני חצי עיגול שלם עד עטיפה אטומה (צד לא מחומם יהיה עקומה באופן אוטומטי). הגדר כופתה, קצה אטום למעלה, על תבנית אפייה וחזור עם עטיפות שנותרו ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
13
כדי כופתאות קיטור
14
בסיר גדול עם מכסה הדוק הולם, להביא 1 1/2 אינץ ' מים לרתיחה. Steamer מתכת שמן קל (אם באמצעות במבוק, קו עם עלי כרוב כדי למנוע דבק) ולהגדיר במחבת. מסדרים כופתאות, קצוות אטומים למעלה, על קיטור, כיסוי, וקיטור עד המילוי הוא מוצק ועטיפות מעט שקופים.
במחבת גדולה lidded nonstick סאוט על חום גבוה בינוני, חום 1/2 כפות שמן צמחי עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים 13 עד 14 כופתאות, צדדים קפלים למעלה וצדדים לא נוגעים, ומיד לשפוך מספיק מים קרים לבוא באמצע הצדדים של כופתאות (השתמש טיפול; שמן עלול להתיז). מכסים ומבשלים עד שהנוזל מתאדה ותחתית הכופתאות פריכות וזהובות, כ -10 דקות. (השתמש במרית כדי לשחרר ולהרים קצוות כדי לבדוק תחתית; להחליף מכסה ולהמשיך לבשל במידת הצורך, בדיקה לאחר 1 עד 2 דקות.)