חזיר חרדל עם Spaetzle
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר חרדל עם Spaetzle. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גזר גמדי, שמנת, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוח, סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle, ו פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את spaetzle בעקבות הוראות החבילה, הוספת גזר פרוס במשך 10 הדקות האחרונות של בישול.
בינתיים, לחתוך את בשר החזיר tenderloin בחצי אורך; ואז לחתוך לרוחב לפרוסות דקות, 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים פרוסות חזיר בשקית פלסטיק לאחסון מזון עם קמח, 1/4 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח; לאטום; לנער כדי לצפות את פרוסות החזיר באופן שווה.
מחממים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת במידת הצורך, להוסיף את פרוסות חזיר. קוק, מתהפך, עד שכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה הקפואה, מפרקים אותם, ובצל; מבשלים, ערבוב, במשך 4 דקות.
בינתיים, להקציף יחד שמנת חמוצה, חרדל, חלב, שמיר, נשאר 1/2 כפית פלפל ונשאר 1/4 כפית מלח בקערה.
להוסיף תערובת חזיר במחבת, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני; לבשל, חשוף, 5 דקות או עד ירקות רכים ורוטב הוא עבה ושמנת.
מסננים spaetzle-תערובת גזר. לארגן על מגש. למעלה עם תערובת ירקות חזיר.