פטריות פוסטר (פודינג קמח תירס עם קראמל קראנץ)
צריך קינוח ללא גלוטן? פטריות פוסטר (פודינג קמח תירס עם קרמל קראנץ) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך יוגורט וניל, קינמון טחון, חלב רזה התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בננה רום קרמל קראנץ לחם פודינג, בננות פוסטר תערובת קראנץ, ו אגס-Cornmeal קראנץ עוגה.
הוראות
שלב 3/4 כוס 2% חלב, חלב התאדה, מקל קינמון בסיר בינוני, כבד; לבשל מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
שלב 1/4 כוס 2% חלב וקמח תירס בקערה קטנה; להוסיף תערובת חלב בסיר, ערבוב עם מקצף. לבשל 5 דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן.
שלב 1/4 כוס 2% חלב, תחליף ביצה, קורנפלור, ו 1 כף סוכר בקערה; בהדרגה להוסיף תערובת קמח תירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
להוסיף צימוקים; לבשל מעל חום בינוני עד עבה מאוד( כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן.
כפית 3 כפות יוגורט על כל אחד 6 צלחות קינוח, ומעל כל אחד עם פודינג 1/3 כוס.
מניחים 1/2 כוס סוכר בסיר קטן, כבד. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות או עד הסוכר מתמוסס. מבשלים עוד 30 שניות או עד שהתערובת תהיה זהובה. מערבבים בהדרגה מים וקינמון טחון.
טפטוף על 1 כף תערובת סוכר קרמל על כל מנה.