קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות29
מגזין

חזיר טרי בסגנון קובני

חזיר טרי בסגנון קובני
חזיר טרי בסגנון קובני הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 800 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, כמון טחון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 16 שעות ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סטייק בסגנון קובני, עוף בסגנון קובני, ו הליבוט בסגנון קובני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את המיץ, השום, האורגנו, הכמון, המלח והמים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
הכניסו את החזיר לקערה גדולה או לשקית ניילון חסינת דליפה ושפכו על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו להשרות במקרר למשך הלילה. (או לתת את מרינדה תלול עבור 1 שעה, מסננים אותו, ולהזריק אותו ישירות לתוך חזיר באמצעות מרינדה מזרק; לעטוף ולקרר את חזיר לילה. השתמש בכל שאריות מרינדה לצלייה.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מוציאים את החזיר מהמרינדה, שומרים את המרינדה ומייבשים. מסננים את המרינדה לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הכניסו את צד שומן החזיר לתבנית צלייה ובשלו אותו כ-25 דקות לקילו או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית. הדביקו את החזיר במרינדה כל 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים את החזיר, מכסים אותו בנייר כסף ונותנים לו לנוח כ-15 דקות. הטמפרטורה תמשיך לעלות ל -160 מעלות פ. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ