חזיר מו שו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).
הוראות
לעטוף טורטיות בנייר אלומיניום כבד; אופים ב 325 במשך 12 דקות או עד מחומם היטב.
לקצץ שומן מן tenderloin; לחתוך tenderloin into2 - x 1/4-רצועות אינץ.
מערבבים חזיר, 1 רוטב סויה כף, ושום, משליך היטב. מעיל ווק או מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; לטפטף 1 כפית שמן סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
מוסיפים תערובת חזיר; מוקפץ 3 דקות או עד השחמה.
להעביר לקערה, ולהניח בצד.
מוסיפים כרוב, פטריות ופלפל לווק; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים נבטי שעועית ובצל; מוקפץ 2 דקות. החזר את תערובת החזיר לווק.
מוסיפים 1 כף הנותרים רוטב סויה ורוטב הויסין; מוקפץ 2 דקות או עד מעובה.
מורחים 1 1/2 כפיות רוטב שזיפים על צד אחד של כל טורטייה; העליון באופן שווה עם תערובת חזיר.
מגלגלים טורטיות, ומגישים מיד.