קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

חזיר מושיון

חזיר מושיון
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . אם יש לכם מים, בצל, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים צלעות חזיר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים את המרק, הבצל והמים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
בצלבצל
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מערבבים היטב ושופכים תערובת על צלעות חזיר. מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
4
הסר כיסוי ואופים במשך 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור