חזיר מושיון
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . אם יש לכם מים, בצל, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: הרב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני), ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים צלעות חזיר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים את המרק, הבצל והמים.
מערבבים היטב ושופכים תערובת על צלעות חזיר. מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר כיסוי ואופים במשך 15 דקות נוספות.