חזיר מזוגג עם תפוחים קלויים
חזיר מזוגג עם תפוחים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לך חרדל דיז'ון, ציפורן טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: דלעת קלויה מזוגגת וניל ותפוחים, חביתיות שיבולת שועל עם תפוחים קלויים מזוגגים מייפל, ו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. להבקיע את החזיר עם סכין קילוף דרך העור ושומן בתבנית crosshatch הדוק.
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מקציפים את חמאת התפוחים, חרדל, סוכר חום, חומץ וציפורן בקערה עד חלקה. לאחר 1 שעה, 30 דקות, מברשת את החזיר בכל רחבי עם כמה זיגוג ואופים 20 דקות יותר.
מוסיפים את התפוחים למחבת, חותכים את הצד ואופים, מברישים את החזיר עם יותר זיגוג כל 20 דקות, עד שהחזיר פריך והתפוחים רכים, 1 שעה עד 1 שעה, 30 דקות. (Turn the apples cut-side down in the last 20 minutes.)
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני גילוף.