קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות14
ציון בריאות29
מגזין

חזיר מזוגג עם תפוחים קלויים

חזיר מזוגג עם תפוחים קלויים
חזיר מזוגג עם תפוחים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לך חרדל דיז'ון, ציפורן טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: דלעת קלויה מזוגגת וניל ותפוחים, חביתיות שיבולת שועל עם תפוחים קלויים מזוגגים מייפל, ו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. להבקיע את החזיר עם סכין קילוף דרך העור ושומן בתבנית crosshatch הדוק.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
2
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
אופים 1 שעה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מקציפים את חמאת התפוחים, חרדל, סוכר חום, חומץ וציפורן בקערה עד חלקה. לאחר 1 שעה, 30 דקות, מברשת את החזיר בכל רחבי עם כמה זיגוג ואופים 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
חרדלחרדל
חומץחומץ
ציפורןציפורן
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את התפוחים למחבת, חותכים את הצד ואופים, מברישים את החזיר עם יותר זיגוג כל 20 דקות, עד שהחזיר פריך והתפוחים רכים, 1 שעה עד 1 שעה, 30 דקות. (Turn the apples cut-side down in the last 20 minutes.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מגישים עם תפוחים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
צילום: אנה ויליאמס