קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

חזיר מזוגג תאנה

חזיר מזוגג תאנה
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לרפרטואר שלך, חזיר מזוגג תאנה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. למנה העיקרית הזו יש 762 קלוריות, 86 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו שימורי תאנים, מים, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תאנה טורקיה מזוגגת, שיפודי עוף ותאנה מזוגגים, ו שליו מזוגג תאנה ובלסמי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חתוך את החזיר על ידי הסרת העור/הקליפה החיצונית והשאיר שומן בגודל 1/4 אינץ'. ציון שכבת השומן עם סכין קילוף בתבנית יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
4
שים את החזיר, חתוך כלפי מטה, בתבנית צלייה או בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים מכינים את הזיגוג על ידי הקצפה של כל שאר המרכיבים יחד בסיר על אש בינונית-נמוכה. מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כדי להחדיר טעמים ולדלל את השימורים, כ -3 עד 5 דקות. הניחו בצד 1/4 כוס מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר את רדיד לאחר חזיר מבושל במשך שעה 1 ומברשת אותו עם זיגוג, עובד אותו לתוך ציונים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים את החזיר, ללא כיסוי, עוד 40 דקות, מתבשלים שוב לאחר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים את החזיר מהתנור כאשר מגיעים לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
11
מעבירים את החזיר לקרש גילוף והוא נותן לנוח 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
12
מחליקים כמה שיותר מהשומן ואז מקציפים פנימה את 1/4 כוס הזיגוג השמורה. מביאים את התבנית לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שמגיעים לעקביות הרצויה. מסננים לכלי רוטב מחומם לרוטב חלק, אם רוצים. פורסים דק את החזיר ומסדרים אותו על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
רוטברוטב
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
13
מגישים עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב