קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטה

חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר מטוגן בשמן עמוק: פריטו די אריסטן. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 699 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לך כתף חזיר, פתיתי צ'ילה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. נסו אריסטן אל פינוקיו (חזיר עם שומר), צלעות חזיר מטוגנות בשמן עמוק, ו פטה פריכה (רגל חזיר מטוגנת בשמן עמוק) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את החזיר בכף 1 כל אחד ממלח, פלפל שחור ופתיתי צ ' ילה אדומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מכניסים את הבשר לתבנית צלייה עם הבצל, הג ' ינג ' ר ועלי הדפנה וצולים בתנור למשך 30 דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים מים לכיסוי וצולים 2 1/2 שעות, עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד, שומרים את הבשר בנוזל הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מנמיכים את חום התנור ל 275 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, הניחו את פרוסות התפוז בשכבה אחת בתבשיל רדוד. בקערה גדולה שלבו את מיץ התפוזים, המים, הדבש והסמבוקה והקציפו לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את התערובת על התפוזים, מכסים בניילון נצמד, ואז רדיד אלומיניום ואופים 2 שעות. לחשוף, להגביר את החום של התנור ל 375 מעלות צלזיוס ומבשלים במשך שעה 1, עד צמרות התפוזים הם קרמל. שומרים את הנוזל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים את התפוזים על תבנית נקייה להתקררות
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים את נוזל הלחמת החזיר בתבנית מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' ומבשלים על אש גבוהה עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים מחצית מנוזל הבישול הכתום, מבשלים כמה דקות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
12
מחלקים את הבשר ל -6 חלקים ומחזירים לנוזל הקלייה. מבשלים על אש בינונית עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
בינתיים, בסיר גבוה צדדי, מחממים את שמן הזית ל -360 מעלות פ.עובדים 1 או 2 חתיכות בכל פעם, טופחים על הבשר יבש ומטגנים בשמן עמוק במשך 20 עד 30 שניות, עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
מוציאים בעזרת כף מחוררת, מניחים לנקז לזמן קצר על מגבת נייר ואז מגישים על צלחות ארוחת ערב מחוממות כשהרוטב כפית מעל והתפוזים המקורמלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשקאות חריפים בטעם אניס, כמו סמבוקהמשקאות חריפים בטעם אניס, כמו סמבוקה33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הטעם1קילוגרםכתף חזיר ללא עצמות, גזוז של עודף שומןכתף חזיר ללא עצמות, גזוז של עודף שומן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלופים דק פרוס זנגבילקלופים דק פרוס זנגביל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2בצל צהוב בינוני, קצוץשמן זית כתית מעולה, לטיגוןשמן זית כתית מעולה, לטיגון2בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרימיץ תפוזים סחוט טרי5תפוזים, חתוכים ל -5 פרוסות כל אחדתפוזים, חתוכים ל -5 פרוסות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח, ועוד טעםמלח, ועוד טעם4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן