חזיר מעל קוסקוס עם פיסטוק-לימון ויניגרט
חזיר מעל קוסקוס עם ויניגרט פיסטוק-לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא צלעות חזיר, פיסטוקים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם ויניגרט זית ירוק ופיסטוק קוסקוס, לימון - פיסטוק קוסקוס ישראלי, ו חזיר צלוי וברוקולי רב עם פיסטוק קוסקוס.
הוראות
שלב 3 כפות שמן זית, פיסטוקים, הבא 5 מרכיבים (באמצעות חרדל) בקערה קטנה.
מוסיפים 1 כפית שום ו 1/8 כפית מלח, ערבוב עם מקצף.
להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
להוסיף 1/4 כפית מלח וקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לשפשף חזיר עם הנותרים 1 כפית שום.
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים 2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום. להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף 1 כפית שמן ועגבניות הנותרים למחבת; לבשל 5 דקות או עד עורות שלפוחית, רועד מחבת מדי פעם.
מפזרים 1/8 הנותרים מלח כפית. מערבבים עגבניות ופטרוזיליה לתוך קוסקוס; מחלקים תערובת קוסקוס באופן שווה בין 4 צלחות. למעלה כל מנה עם 1 צלעות חזיר וכ 2 כפות ויניגרט.