קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות30
מגזין

חזיר משך

חזיר משך
חזיר משך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 448 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם 4 כוס מולסה, אבקת בצל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העוגה גביע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות בראוני פאדג'עם ציפוי בצק עוגיות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-20 דקות. נסו קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, ו בשר חזיר פריך Carnitas (חזיר מבושל איטי מקסיקני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
וידאו: צפה אלטון להפוך את המתכון הזה
3
מערבבים דבשה, כבישה מלח, ומים ב 6 ליטר לקסאן.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
מיםמים
מלחמלח
4
הוסף את התחת בוסטון לוודא שהוא שקוע לחלוטין במי מלח, כיסוי, ולתת לשבת במקרר במשך מינימום של 8 שעות. 12 שעות זה אידיאלי.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מלחמלח
5
מניחים זרעי כמון, זרעי שומר, כוסברה במטחנת מזון לטחון בסדר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
זרעי כמוןזרעי כמון
כוסברה.כוסברה.
6
העברה לקערה ערבוב קטן ומערבבים אבקת צ ' ילי, אבקת בצל, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת בצלאבקת בצל
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
הסר את התחת של בוסטון ממי מלח וטפיחה יבשה. לנפות את לשפשף באופן שווה על הכתף ולאחר מכן לטפוח על הבשר לוודא כמה שיותר לשפשף ככל האפשר שומרת. לשפשף יותר לדבוק בשר אם אתה לובש כפפות לטקס במהלך היישום.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מלחמלח
בשרבשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
8
מחממים מעשן ל 210 מעלות F.
9
מניחים את התחת במעשן ומבשלים 10 to12 שעות, שמירה על טמפרטורה של 210 מעלות F. להתחיל לבדוק בשר עבור doneness לאחר 10 שעות של זמן בישול. השתמש במזלג כדי לבדוק את העדינות. בשר נעשה כאשר הוא מתפרק בקלות כאשר מושכים במזלג. לאחר ביצוע, להסיר מן הסיר ולהניח בצד לנוח לפחות 1 שעה. מפריד בשר עם 2 מזלגות ומשמש כסנדוויץ ' עם סלט כרוב ורוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר