קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות12
ציון בריאות32
מגזין

חזיר משך בקרוליינה

חזיר משך בקרוליינה
חזיר משך קרוליינה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לכם מלח כשר, אבקת בצל, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות וזה טוב. ברביקיו משך חזיר עם רוטב קרוליינה, כריכי חזיר קרולינה, ו הטוב בעולם קרולינה חזיר משך דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 27
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, לטאטא את החרדל עם סוכר חום, מלח, פלפל, פפריקה ואבקת בצל. הגדר את כתף החזיר, צד שומן למעלה, ב 14-by-18 אינץ ' מחבתות קלייה חד פעמיות אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
כָּתֵףכָּתֵף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
צחצח את החזיר בתערובת החרדל. צלי, חשוף, במשך 12 שעות, עד הבשר הוא מאוד רך והוא מתרחק מעצם הכתף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
להטות את המחבת ויוצקים את מיצי הקלייה לתוך קערה בינונית; אתה צריך בערך 1 1/4 כוסות. מקררים את המיצים במשך 30 דקות. דלג על השומן לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, להדליק 10 של בריקטים פחם. כאשר הגחלים חמים, לכסות אותם עם 40 בריקטים הנותרים. כאשר כל הגחלים חמים, לארגן 6 כוסות של שבבי עץ ספוג סביב הגחלים. הגדר את המחבת צלייה על סבכת הגריל מעל הגחלים ושבבי עץ. מכסים את הגריל, פותחים חלקית את פתחי האוורור ומעשנים את כתף החזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
בזהירות להסיר את החזיר ואת grate הגריל ומערבבים את הגחלים כמה פעמים. לפזר את 2 כוסות הנותרים של שבבי עץ ספוג על הגחלים. להחליף את הסורג גריל ולהחזיר את החזיר לגריל. לכסות ולעשן במשך 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
להעביר את החזיר למשטח עבודה ולתת לנוח במשך 30 דקות. משוך את הבשר של העצמות; להשליך את העצמות, סחוס, עור ושומן. באמצעות מלקחיים ומזלג, או האצבעות שלך, דק לגרוס את הבשר ולהעביר אותו לקערה גדולה. לזרוק את הבשר מגורר עם 1/4 כוס מיצי הקלייה שמורות ומגישים עם אחד משלושת רטבי ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה