חזיר סיני ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר סיני פסטן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך בוק צ'וי, שום, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: חזיר סיני ופסטה, ארוחת ערב הלילה: פסטה עם ירך חזיר, חציל סיני, בייבי בוק צ'וי, ורוטב מיסו חריף, ו ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק).
הוראות
חותכים חזיר לפרוסות 1/4 אינץ'. בקערת זכוכית בינונית, מערבבים מיץ אננס שמור, רוטב סויה, דבש, שום קורנפלור. מערבבים בשר חזיר. מכסים ומקררים 1 שעה.
Cook and drain vermicelli as directed on package. ריסוס ווק או מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שמן; לסובב ווק לצד המעיל.
מוסיפים חזיר; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים מרק, בצל, פלפל ובוק צ ' וי ווק; לבשל ומערבבים 6 דקות.
הוסף תרמילי אפונה, אננס ורמיצ ' לי. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף חזיר. לבשל על 1 דקה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא מעובה חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.