אם יש לכם פלפל, מלח, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חזיר רוזמרין-חרדל עם אפרסקים, חרדל-שפשף חזיר עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס בתנור מתובל, ו אפרסקים צלויים וחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור חזיר: מחממים התנור ל 79°. על צלחת, מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל. מקציפים את הביצים בצלחת רדודה.
מורחים את panko על צלחת שנייה.עבודה עם 1 צלעות חזיר בכל פעם, לדלות בקמח מתובל, לטבול ביצה, ואז מעיל panko, הקשה בחוזקה לדבוק. חזור עד שכל צלעות החזיר הן breaded.In מחבת sauté גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מגיע 375 ° F. בזהירות נמוך 2 קציצות לתוך השמן ומטגנים במשך 2 דקות, עד רק חום זהוב. להעיף ומטגנים במשך 2 דקות יותר, עד שהצד השני הוא זהב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
צלעות חזיר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את החזיר מן השמן ולהעביר מתלה אפייה בתנור כדי לשמור על חם עד צלעות חזיר הנותרים מבושלים.עבור הקומפוט: בקערה גדולה, מערבבים את האפרסקים, חרדל, מלח ופטרוזיליה.להגשה: למעלה כל cutlet עם compote.