חזיר עם בטטות ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר עם ממולא בטטות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, סלרי, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בשר חזיר ממולא בטטות, עשיר משך חזיר ממולא בטטות, ו פיקנטי משך חזיר ממולא בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° פירס תפוחי אדמה מתוקים במזלג כדי לאפשר אדים לברוח.
אופים 55 עד 60 דקות או עד מכרז. מגניב 10 דקות.
בינתיים, להסיר שומן מן צלעות חזיר.
מניחים חזיר במחבת מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מערבבים מלח, פפריקה, אבקת שום ופלפל; מפזרים חצי מתערובת המלח על בשר חזיר. הפוך חזיר; מפזרים עם תערובת מלח נותרת.
יוצקים 1/2 כוס מיץ תפוזים למחבת; להפריש.
חותכים כל בטטה לאורכו במחצית. לגרוף את עיסת, עוזב קליפה 1/4 אינץ'. עיסת מחית עד שלא יישארו גושים. הכה ב 2 כפות מיץ תפוזים עד אור ורך. מערבבים בתפוח, בצל וסלרי. ממלאים פגזים בתערובת עיסת.
להעביר חזיר לקצה אחד של מחבת; במקום תפוחי אדמה מתוקים בקצה השני של מחבת.
אופים חשופים כ 35 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים חמים חזיר הוא מעט ורוד במרכז.