קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

חזיר עם סקווש ותפוחים

חזיר עם סקווש ותפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזיר עם דלעת ותפוחים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 541 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, דלורית, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה הוא סופר. נסו חזיר עם תפוחים ודלעת, צלעות חזיר עם תפוחי קינמון ודלעת חמאה, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: צלעות חזיר צלויות עם תפוחים אסקלופים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים בקערה את אגוז המוסקט, 1 כפית השום והמרווה. משפשפים מעל החזיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
זורקים בקערה את הדלעת, התפוחים, הבצל, 1/2 כפית השום שנותרה, חרדל הדבש והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חרדל דבשחרדל דבש
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מורחים על גיליון ארוך של נייר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מוסיפים את הרוזמרין ו -3 כפות החמאה, ואז מקרבים את קצות נייר הכסף ומכווצים לאטימה לחבילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מניחים את החבילה על תבנית עם נייר אפייה וצולים על הרשת העליונה עד שהיא רכה, 30 עד 35 דקות. תקע חורים בחבילה כדי לשחרר אדים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
בינתיים מחממים מחבת גדולה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות, ואז משחימים את החזיר מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
מוסיפים 2 כפות מים ומגרדים את כל הנתחים השחומים מהתבנית, ואז מעבירים את המחבת למדף התנור התחתון וצולים עד שמדחום רושם 150, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מחזירים את המחבת לאש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים 1/2 כוס מים, מגרדים את כל החלקים השחומים ומבשלים כ -2 דקות. פורסים את החזיר ומזלפים את מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מגישים עם הדלעת והתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
14
צילום: אנטוניס אכילאוס