חזיר, פטריות וגרוייר סטרטה
חזיר, פטריות וגרוייר סטרטה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון שלך. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בשר חזיר, שאלוט, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: אגס וגרוייר סטרטה, בייקון, Gruyère, ו-Ham Strata, ו Gruyere & Prosciutto Strata.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לטגן 3 דקות או עד שקוף.
מוסיפים פטריות, ומטגנים 7 דקות או עד פטריות לשחרר לחות. מגניב במקצת. מערבבים בשר חזיר ופטרוזיליה.
סדר חצי לחם בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לחם למעלה עם חצי מתערובת הפטרייה וכוס 1/2 של גבינה מגורסת. חזור על שכבות עם לחם שנותר, תערובת פטריות, ו 1/2 כוס גבינה.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל), ערבוב עם מקצף; לשפוך באופן שווה על תערובת הלחם. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. מקררים למשך 8 שעות.
הסר שכבה מהמקרר, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
אופים סטרטה, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד סט וחום זהוב.