קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות16
מגזין

חזיר פילה דיאבלו

חזיר פילה דיאבלו
חזיר פילה דיאבלו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, פלפל קאיין, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 84%, המנה הזו אדירה. נסו דיאבלו דיאבלו דיאבלו בורגר, קרניטות חזיר בריאות יותר עם בשר חזיר, ו דיאבלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מתבלים חזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן במחבת אטומה לתנור על אש גבוהה. מבשלים חזיר עד להשחמה מצד אחד, 3 עד 4 דקות. הופכים חזיר ומעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש. מבשלים עד שחזיר שחום ועדיין ורוד מעט במרכז, 20 עד 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעבירים חזיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
מוציאים את עודפי השמן מהמחבת ומניחים אותו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים מרק עוף ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים שמנת, חזרת, חרדל דיז ' ון ופלפל קאיין. ממשיכים לבשל עד שהתערובת מצטמצמת לרוטב סמיך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
חזרתחזרת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסירים מהאש ומקציפים פנימה חמאה קרה. מערבבים עירית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
פורסים חזיר לפרוסות 1/2 אינץ ' ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינקה לה מלנה מלבק. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
פינקה מלנה מלבק
פינקה מלנה מלבק
100% מלבק ממזרח מנדוזה. קרקעות גיר וחימר, חורפים קרירים וקיצים חמים מספקים ריכוז פרי נהדר וטאנינים חלקים. אודם כהה בצבע המשקף אור במערך של גוונים כתומים/סגולים. אף נעים מלא רמזים של פירות יער אדומים ועשבי תיבול. טאנינים עגולים צעירים מעניקים לו מרקם חושני משיי המוביל לתחושת פה עשירה. שכבות מעוררות תיאבון של פירות יער אדומים, שזיפים, וניל ותבלינים נפתחים כשהוא מתחמם, ומספק אופי זני עשיר. גימור עדין המגשר על הפער בין המשקאות ומשתהה היטב לאחר הלגימה האחרונה.